🎉  LAGERRENSNING - Upp till 50% på nästan allt

Fridamoms 5 lager av lättnad efter förlossningen

Skrivet av dajper ‎

Med hjälp av Fridamoms 5 lager av lättnad hjälper du återhämtningen av underlivet efter förlossningen och får en skön start på postpartumtiden. Släng ner i BB-väskan och utrusta badrummen där hemma med dessa produkter så kan du lugnt njuta av första tiden tillsammans med din nya guldklimp!


Steg 1: Rengör med Mamma-Duschen

Efter förkossningen är det inte speciellt skönt att torka sig där nere med torrt toalettpapper. Samtidigt är det långt i från alltid man har tid eller ork att ställa sig i duschen. Som tur var finns Mamma-Duschen från Fridamom. Mamma-Duschen är en upp och ner-vänd periskopsflaska som är noggrant designad för rengörning av underlivet. En skön ljummen vattenstråle gör underverk vid dina första toalettbesök efter förlossningen!


Steg 2: Använd hygieniska engångstrosor

Sjukhustrosor i all ära men vill du slippa låna kan du steppa upp till Fridamoms ännu skönare engångstrosor. Trosorna är supermjuka, töjbara och låter huden andas ordentligt efter förlossningen. Speciellt utformade för att hålla bindor och pads på plats utan att kompromissa med bekvämligheten!


Steg 3: Svalka och absorbera med superkylande förlossningsbindor

Kyla lindrar effektivt värk och svullnad i underlivet efter förlossningen. Fridamoms snabbkylande förlossningsbindor viker du på mitten tills du hör ett knäpp, sen är det bara att njuta av den sköna svalkande bindan som dessutom har maximal uppsugningsförmåga.


Steg 4: Slappna av med Trollhasselpads

Friska upp och lugna underlivet med trollhasselpads som du lägger i bindan och som ger en svalkande känsla. Byt underlivspads varje gång du byter maxibinda och lägg i kylskåpet för supersvalkande effekt!


Steg 5: Svalka med Trollhasselskum

Uppfriskande skum som lindrar brännande känsla i underlivet. Fridamoms underlivsskum med trollhassel ger en omedelbar kyleffekt precis när du behöver den som mest, hela vägen från snippa till rumpa. För ännu mer kyleffekt kan skummet förvaras i kylskåpet.


För dig som vill ha "extra allt"

Med Fridamoms Mamma BB-Kit behöver du inte tänka på något överhuvudtaget, varken under eller efter förlossningen. Utöver alla produkterna i stegen ovan innehåller BB-kitet också Fridamoms förlossnings- och amningsdress, halkstrumpor, en necessär samt en praktisk förvaringslåda.

Är du ute efter att köpa flera produkter på samma gång finns också ett Efter Förlossningen-Kit som innehåller produkterna i steg 2-5 ovan samt en praktisk förvaringslåda. 


Unna kroppen lite lyx efter förlossningen - det är du värd!


Dela det här inlägget← Äldre inlägg